MIJN HELDENREIS

Iedere stap is belangrijk

Mijn leven heeft lang in het teken gestaan van geld verdienen. Dat ik daar keihard voor moest werken, vond ik geen enkel probleem. Geld verdienen was mijn belangrijkste drijfveer. Tot het moment dat mijn vrouw mij een boek onder mijn neus schoof. Een boek van Michael Pilarczyk. Over iemand die veel geld verdiende, het verloor en vervolgens weer opnieuw verdiende. Ik las het in één ruk uit.

Er volgde een bijzondere ontdekkingstocht. Ik volgde Michael’s masterclass. Een training voor zakenmensen met als doel de beste versie van jezelf te worden. Ik putte daar zoveel inspiratie uit dat ik ook met hem meeging naar Spanje voor een ‘succes retraite’.

Ik sprak met succesvolle zakenmensen die mediteerden. Voor mij nog onbekend terrein. Ik had dit altijd afgedaan als vreemd en zweverig. Niks voor mij dus. Maar al snel ontdekte ik de rust die meditatie mij gaf. Een openbaring. Mijn leven begon langzaam te veranderen.

Ik las immens veel boeken, volgde meditatiesessies, bekeek inspirerende video’s op internet. Uit alles haalde ik weer een nieuwe levensles. Al mijn levensvragen werden steeds grootser. Ik sprak met experts. Een psycholoog, een levenscoach, een Chinese voetreflexologe, een expert in familieopstellingen. Ieder nieuw inzicht leidde weer tot nieuwe vragen. Ik was zoekende en besloot uiteindelijk om twee weken naar India te gaan. Ik wilde mij onderdompelen in meditatie, in complete stilte en rust. Tijd voor bezinning.

India. Als ik er nu op terugkijk, was dit mijn keerpunt. Mijn ontmoeting met de Indiase goeroe staat me nog altijd helder voor de geest. De man straalde één en al rust uit. Ik moest al mijn bezittingen inleveren. Ik sliep op een keihard bed. Kreeg weinig eten. Ik wist dat het sober zou zijn, maar dit ging verder dan ik verwachtte.

De eerste dagen voelde ik me gebroken. Mijn gedachten bleven maar ronddwalen, ver weg van de meditatie. Ik had last van alle geluiden om mij heen. Pas op dag vier ging het beter. We leerden ons lichaam te scannen op mogelijke pijnen en emoties, deze te isoleren en weg te laten vloeien. Dag zeven bracht magie. Ik had totale controle over lichaam en geest. Voelde mij beter dan ooit. Ik had geleerd om van alles en iedereen te houden en vooral ook van mezelf. Het verhaal was compleet.

Ik was veranderd. Alles viel op z’n plek. Opeens begreep ik wat ik de afgelopen jaren had geleerd. Ik snapte de woorden die mijn mentoren en coaches mij steeds hadden ingefluisterd. Mijn drive om veel geld te verdienen was verdwenen. Ik vond focus, rust en liefde voor iedereen. Aan mensen om mij heen vertelde ik mijn verhaal, vol passie en liefde. Van hieruit ontstond mijn grote wens om anderen te begeleiden in hún ontdekkingsreis.

En dat is wat ik nu doe. Ik zit boordevol kennis, inzicht en ervaring en wil dat dolgraag overbrengen op jou. Ik ga met je mee op jouw ontdekkingstocht en geef je inzicht in jouw persoonlijke ontwikkeling. Wie ben je en wie kun je zijn? Ik help je over drempels heen zodat jij het maximale uit het leven haalt. Ik ben dol op reizen en leg deze reis graag met jou af.

 

Edwin van der Hel

Marathon Amsterdam
Hoop

CONTACT

Vertel me hoe ik je kan helpen

LOCATIE

Zeisstraat 30
4818EG Breda

BEL

06-57295588
bereikbaar van
17:00 tot 19:00 uur

STUUR EEN BERICHT

edwin@soulbizz.nl

Laten we samen een reis beginnen!

Voel je ook dat je klaar bent om jezelf verder te ontdekken, zaken waar je tegenaan loopt op te lossen, meld je dan aan voor De Heldenreis en voel je als herboren.

Verstuur