De Heldenreis

Creëer het leven dat je wenst

We zijn allemaal op zoek naar verbetering, maar we weten vaak niet waar of hoe we hiermee kunnen beginnen. Ik heb het programma De Heldenreis samengesteld na drie jaar op basis van drie jaar onderzoek. Het helpt je ontdekken hoe je succesvol en gelukkig kunt zijn in je leven en geeft je methoden en strategieën om dit te bereiken. Met dit vijfdelige programma leer je je obstakels kennen, ze observeren en uiteindelijk te overwinnen. Je verbetert de basis van je bestaan en verhoogt je geluk. Verbeter je observaties, leer omgaan met kritiek, voel de verandering in je omgang met angsten en verdiep je relaties op een manier die je nooit voor mogelijk hebt gehouden.

Marathon Amsterdam

De Heldenreis

 • vijf weken lang,
 • werken we één-op-één.
 • we spreken elkaar elke week twee uur en
 • iedere week ontvang je een nieuw handboek,
 • inclusief zelfstudie opdrachten.

DE CURSUS

De opbouw van De Heldenreis

Een bepaald gevoel of een situatie waarin je verkeert, wordt pas een probleem wanneer je het als een ongenoegen of een energieverslinder ervaart. Invloeden van buitenaf lijken een zware stempel te drukken op je gevoel, maar het probleem blijft altijd persoonlijk. Daarom moet je het probleem zelf aanpakken, al dan niet met hulp van een coach of mentor, om het te overwinnen. Doe je dit niet, dan zal het probleem en dus het gevoel blijven bestaan. Voorbeelden van veel voorkomende persoonlijke problemen zijn stress, faalangst, angst voor kritiek, financiële zorgen, je relatie, zorgen over je gezondheid of angst voor de dood.

De omschrijving van een probleem is:
“Een kwestie of situatie die als ongewenst of schadelijk wordt beschouwd en moet worden aangepakt en overwonnen.”

Tijdens de cursus “De Heldenreis” leer ik je in vijf weken hoe om te gaan met de problemen die je ervaart.

De opbouw van de cursus De Heldenreis ziet er als volgt uit:

01.

Thema les 1:

De basis van ongenoegen

In deze eerste les introduceer ik de basis van de ongenoegens die je in je leven kunt voelen. Dit is het fundament van de hele cursus De Heldenreis. Verder ontdek je waar de onvrede vandaan komt en waarom het zo moeilijk is om daaraan voorbij te gaan.

02.

Thema les 2:

Cyclus herkennen, doorbreken en tot rust komen

In deze les bied ik je inzicht in de wortel van je probleem en hoe deze een cyclus vormt. Wanneer deze niet doorbroken wordt, blijft deze zich herhalen. Daarnaast geef ik je in deze les de meeste praktische tips om overal tot rust te kunnen komen in zowel lichaam als geest.

03.

Thema les 3:

Problemen herkennen en oplossen

In deze les leer ik je om je eigen mentor te worden, zodat je zelfstandig problemen kunt ontdekken en oplossen. We gaan de diepte in om de basis van je handelen, wat voor problemen kan zorgen, te veranderen.

04.

Thema les 4:

Verandering

In deze les leer ik je hoe je aan de vele obstakels in je leven voorbij kunt gaan. Je ontdekt dat verandering onvermijdelijk is en altijd plaats zal blijven vinden. Je leert om te gaan met deze veranderingen en hoe je ze in je voordeel kunt gebruiken.

05.

Thema les 5:

Doorzettingsvermogen en het probleem beheersen

In deze les leer ik je over de gevolgen van het aanpakken van je probleem, de voordelen en tegenslagen. Je leert door te zetten om zo je probleem te overwinnen en te beheersen. In deze les krijg je tevens een samenvatting van de belangrijkste leringen van de vijf lessen.

Extra's

Dit ontvang je

Tijdens de cursus

Iedere week ontvang je een manual van de training. In totaal ontvang je circa honderd pagina’s aan lesmateriaal. Hierin staat hetgeen we tijdens de les besproken hebben besproken, onderzoeksvragen, opdrachten en technieken.

Ontdek dat alle kracht die je nodig hebt al in je zit. Ieder gevoel van succes en welzijn in leven kun je zelf bereiken.

Waarom lijkt het dat andere mensen daar wel in slagen, maar jij niet? Wat weten zij wel dat voor jou nog een groot grijs gebied is?

Drie jaar geleden ben ik aan de reis van mijn leven begonnen, op zoek naar hoe ik het ultieme geluk op aarde kon vinden en daarbij nog eens succesvol in zaken zou kunnen zijn. Na het onderzoeken van vele methoden vond ik het antwoord. Mijn antwoord stel ik nu voor jou beschikbaar, De Heldenreis.

De Heldenreis volgt een concreet, helder pad, met de juiste hulpmiddelen en voorbeelden om problemengebieden, barrières, op te sporen, te doorbreken en de gewenste resultaten te bereiken.

In dit krachtige programma werk je één-op-één met mij om te ontdekken hoe je percepties controle over je hebben genomen, wat je echt wilt en hoe je dit kunt bereiken.

Accepteer niet dat je leven matig of gemiddeld aanvoelt, maar ga voor het buitengewone. Zeg ja tegen de positieve verandering die op je wacht en begin vandaag nog met je Heldenreis!

Referenties

Wat anderen over De Heldenreis zeggen
klaas blij

Woorden zeggen soms zo weinig, net als mensen die soms heel veel praten en niets zeggen, ik heb geleerd dat doen meer uithaalt dan praten. Heb mezelf in een depressie gebracht dat geluk had kunnen zijn. Heb mezelf te vaak op de voorgrond gezet terwijl het O zo nodig was om datgene wat er toe deed op de eerste plaats te zetten. Zat er over in hoeveel Likes ik kreeg, hoe ik er uitzie, mijn leeftijd, maakte me druk over te veel om op te noemen. Ik heb hulp gekregen van Edwin van der Hel om me op een goede manier door het leven te loodsen en het voelt goed. De gedachtes van iedereen plezieren, denken wat men wel niet zou denken over mij en vasthouden aan dat wat er niet toe doet, omdat het in je leven niets brengt die zijn grotendeels verdwenen. Een lach siert mijn gezicht wat anderen zeggen of denken over mij is niet belangrijk meer en denk dat de rest wel komt mettertijd.

-Klaas-

Petra

Op een dag kwam ik op Facebook Edwin van der Hel met zijn Soulbizz tegen. Al snel had ik het gevoel, misschien is dit wat voor mij. Gelijk na de eerste keer dat Edwin mij ging begeleiden waren mijn gedachten stukken duidelijker en positiever. Ik ben er nog niet, maar het vertrouwen in de toekomst, is weer aanwezig. Bedankt Edwin.

-Petra-

Waarom De Heldenreis:

Vijf mooie weken vol kennis en inzichten
 • Je ontdekt waar het gevoel van onvrede vandaan komt en wat je eraan kunt doen.
 • Je krijgt inzicht waarom mensen doen wat ze doen en begrijpt hun gedrag.
 • Je leert de negativiteit in je leven te vervangen door positiviteit.

 • Je gaat begrijpen hoe de kritiek van anderen en je beïnvloedt en hoe je dit gevoel kunt bestrijden.
 • Je leert om te gaan met verlangens en begeerte.
 • Je overkomt de obstakels zich opwerpen en hoe je ze succesvol kunt overwinnen.

CURSUS INDELING

De weg naar succes en geluk

De cirkel

In twaalf stappen naar je doel

Alles wat je doet en voelt, komt voort uit de dingen die je denkt. Dagelijks krijg je een stortvloed aan informatie over je heen. Onbewust laat je je beïnvloeden door wat anderen zeggen. En door wat zij wíllen dat je denkt. Onrust, stress, angst of zelfs ziekte zijn het gevolg. Geluk en vreugde lijken ver weg.

Waarom laat je je beïnvloeden of in een keurslijf duwen? In werkelijkheid kan niemand anders voor jou denken. Dat kun je alleen zelf. Als je dat inziet, begrijp je ook hoe belangrijk het is om weer eigenaar te worden van jouw gedachten. Daarmee stop je de ruis in je hoofd en vind je de weg terug naar rust, plezier en geluk.

De Heldenreis

 • vijf weken lang,
 • werken we één-op-één.
 • we spreken elkaar elke week twee uur en
 • iedere week ontvang je een nieuw handboek,
 • inclusief zelfstudie opdrachten.
AANMELDEN

De stappen

In vijf weken naar een mooier leven

In vijf weken werken we hard om jouw persoonlijke doelen te bereiken. In week één nemen we door waar je nu staat, waar je naartoe wilt werken en wat je tegenhoudt. In de weken die volgen leer je je angsten te overwinnen, voorbij obstakels te gaan en plezier te voelen in alles war je doet. Dit gebeurt aan de hand van praktijk gerichte opdrachten en heldere toepasbare methoden die ik je leer. Wanneer je klaar bent met week vijf beschik je over genoeg kennis om te worden wie je wilt zijn, controle over je emoties en voel je veel meer rust in je doen en laten.

Losse consults

Directe inzichten, eenmalig of wekelijks

Heb je behoefte om eenmalig een gesprek met mij of wil je graag losse sessies wanneer jou dat het beste uitkomt, dan is dat natuurlijk mogelijk.

Los Consult

 • we werken één-op-één.
 • jij bepaalt het tempo
 • jij kiest waar we over praten
AANMELDEN

SCHRIJF JE IN

En laat me weten hoe ik je kan helpen

LOCATIE

Zeisstraat 30
4818EG Breda

BEL

06-57295588
bereikbaar van
17:00 tot 19:00 uur

STUUR EEN BERICHT

edwin@soulbizz.nl

Laten we samen een reis beginnen!

Kies voor een mooier leven. Beleef rust en plezier boven frustratie en angst.

Verstuur